Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2010 19:32 - Още фалове
Автор: thunderbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
2



Всъщност е един фал. Един-единствен. Не е футболен и не е телевизионен, както в предната ми тема. Фалът е политически. Фалът е извършен от футболист номер 1 на държавата - министър председателят Бойко Борисов.

Преди няколко месеца по повод празнуването на 3-ти март стана скандал, когато съм описал тук. Скандала беше, защото наш кадрови военен от контингента ни в Афганистан си позволи да използва словосъчетанието "турско робство" - неоспорим факт. Обаче турският военен - командващ чуждестранните сили в Афганистан се обиди. Вдигна се шум, заплашиха момичето дори с дисциплинарно уволнение.

Днес, на връх рожденният си ден, по време на откриването на паметник на Гарибалди на едноименният площад в София, нашият премиер каза "...се е прекланял пред героизма на българският народ в борбата с турското робство..."
Цитата се намира малко преди шестата минута на видеото.

Това е само поредният фал допуснат от премиера ни. Честно казано не вярвам, че след съскането му и зъбенето по адрес на журналисти през последните дни, която и да е медия ще обърне внимание на този фал.

Въпреки това с надеждата, че това може да стигне до медиите и да намери място там искам да попитам Бойко Борисов:
Какво наказание ще понесете вие г-н премиер за тези си думи или правилата важащи за един майор от Българска армия не важат за министър председателя на република България?


Тагове:   Берлускони,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thunderbg
Категория: Забавление
Прочетен: 566194
Постинги: 262
Коментари: 291
Гласове: 1084
Спечели и ти от своя блог!