Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 12:53 - Писна ми от турци
Автор: thunderbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3062 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тия дни пак чета за Доган и ДПС - значи пак е надигнал глава. Напоследък и опитите за основаването на другата турска партия (ОТОМАН) ми действа на въпреки и ми се ще да припомня, че според конституцията ни тяхното съществуване е незаконно. Говоря за:

Глава първа.
Основни начала
Член 11 (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

Редно е да се вземат мерки и да се закрие ДПС - очевидно тяхното съществуване е противозаконно. Само не знам какво и кой чакаме. Няма ли някой адвокат да хване да го доизпипа юридически искането и да напише едно отворено писмо до медии, премиер и президент и да се отървем от Доган и компания?


Тагове:   България,   писмо,   Отворено,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - Въпросът не е толкова прост. Ще има ...
20.05.2010 23:01
Въпросът не е толкова прост. Ще има реакции от страна Европа; може да има и бунтове в страната. Сега те си кротуват, но после... И как мислиш, че ще бъде преодоляно това; не си ли спомняш какво стана в Югославия? Аман от немислещи хора!
цитирай
2. thunderbg - Какъв бунт?
21.05.2010 12:55
Европа ще защити погазването на конституцията на държава член на съюза? Това ли се опитваш да кажеш? Не говоря за геноцид срещу турците в България, а за премахването на турските партии. Айде ти помисли и тогава пиши.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thunderbg
Категория: Забавление
Прочетен: 569254
Постинги: 262
Коментари: 291
Гласове: 1084
Спечели и ти от своя блог!