Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2010 22:43 - Накратко, 10.01.16
Автор: thunderbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 714 Коментари: 0 Гласове:
1



Днес искам да обърна внимание на две новини. "В Холандия тръгва първият виртуален съд" и "В Щатите използвали снимка на испански депутат за портрет на Бен Ладен". Всъщност моя коментар ще е съвсем кратък.
Първата новина мога да я окачества като една много добра идея, която до голяма степен би улеснила доста граждани. Само дето решенията взети от този виртуален съд няма да се признават навсякъде за разлика от държавните съдилища. Интересно е как ще стоят нещата с типичните съдебни разрешения. Като заповеди за арест, обиск и подобни? Надявам се да намеря още информация по темата скоро, защото определено я намирам за интересна.
Втората новина ще я коментирам още по-кратко. Тя всъщност показва типичната американска глупост, която тука сме я превърнали в нарицателно за американците. И все пак не разбирам как е възможно с една снимка да успеят да заблудат цял свят. Защото с тая снимка всеки от нас свързва известният терорист. И доколкото знам има и видео материали заедно с този образ. Как така изведнъж се оказва испански депутат? Макар и много "незначителна" новина е възможно да се разрастне до голяма степен.


Тагове:   снимка,   Накратко,   терорист,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thunderbg
Категория: Забавление
Прочетен: 566170
Постинги: 262
Коментари: 291
Гласове: 1084
Спечели и ти от своя блог!